Τώρα είναι Δευτ Μάιος 20, 2013 9:01 pm

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 12 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο
Χρήστης Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Έκανα χοντρή βλακεία
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 30, 2012 2:00 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Μου είχε ζητήσει η μία μου φίλη (Σοφία) να μπει στο φέισμπουκ από το κινητό μου. Την επόμενη μέρα πάω να μπω στο δικό μου φέισμπουκ από το κινητό και βλέπω ότι δε το χει κλείσει και πέφτω πάνω σε μία συνομιλία από μία άλλη μας φίλη (Μαρία) και βλέπω στο κουτάκι πριν την ανοίξεις το όνομα μου, νομίζω ότι ο καθε ένας θα την άνοιγε..και βλέπω λοιπόν ότι η Μαρία μιλάει άσχημα για μένα. Την πιάνω λοιπόν κι εγώ και της λέω ότι τα έμαθα και μπλα μπλα και άρχισε να μου λέει πως ψάχνω τις συνομιλίες της άλλης κοπέλας και με ειρωνευόταν και κόλλησα και της είπα ψέματα πως κάποιος άλλος μου τα είπε. Και το ψέμα συνεχίστηκε. Εγώ όμως δεν είχα σκοπό να πω ψέματα στη Σοφία αλλά το έμαθε από τη Μαρία και εκείνη τη στιγμή ήμουν συγχυσμένη και δε μπορούσα να το διορθώσω και να της πω την αλήθεια. Είπα το ίδιο ψέμα και στο αγόρι μου. Όταν ηρέμησα πήρα την Σοφία και της ζήτησα συγνώμη και της είπα την αλήθεια.. της ζήτησα να μην πει τίποτα στις άλλες κοπέλες γιατί θα συζητηθεί πολύ και δε θέλω. Μου είπε ότι με καταλαβαίνει αλλά είναι πολύ θυμωμένη και θα με πάρει αύριο. Στο αγόρι μου θα πω την αλήθεια. Αλλά δεν ξέρω πως να διορθώσω την κατάσταση..

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Έκανα χοντρή βλακεία
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 30, 2012 1:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Βασικα δεν ξερω ακριβως πως το εμαθες, και ποια ειναι η αληθεια. Εγω θα σου πω, οτι η βλακεια που εκανες, ηταν το γεγονος, οτι δεν επιασες πρωτα τη φιλη σου τη Σοφια, αλλα την αλλη που σε κακολογει.

To καλυτερο που ειχες να κανεις, θα ηταν να πεις στη Σοφια, οτι ειδα αυτο κι αυτο, και να το συζητησεις μαζι της.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 30, 2012 2:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ναι τώρα που το σκέφτομαι ψύχραιμα το καταλαβαίνω όμως εκείνη τη στιγμή θόλωσα. Είναι το χειρότερο μου πράγμα να μιλάνε άσχημα για μένα. Δεν έχω πει ποτέ άσχημα λόγια για εκείνη και προφανώς περίμενα να μη το κάνει..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 30, 2012 4:05 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ε άμα είναι ηλήθια αυτή και ξέχασε να κάνει log out.. βασικά άμα έχει νεύρα μην περιμένεις να κρατήσει το στόμα της κλειστό...φαντάζομαι..βασικά δεν έπρεπε να πιάσαεις την Μαρία να της μιλήσεις, γιατί δεν κερδίζεις τίποτα πάντα θα σε κακολογεί και τώρα δεν μπορείς να της την φέρεις πισόπλατα :P ε μικρό το κακό μωρέ δεν της εξήγησες πώς έπεσε το μάτι σου στο μήνυμα? θα μπορούσες απλά να αρνηθείς οτι το έμθες με αυτό τον τρόπο...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 30, 2012 10:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Δηλαδή η Μαρία σε κακολογούσε στη Σοφία? Και η Σοφία τι έκανε? Και γιατι θύμωσε? Απο τη στιγμή που δεν αποσυνδέθηκε, όλα τα υπόλοιπα είναι φυσιολογικά.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Απρ 30, 2012 11:52 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Λοιπόν γυρίσαμε από μία εκδρομή και κλασικά εγώ ανέβασα στο φέισμπουκ φωτογραφίες και γύρισε η Μαρία και μου την είπε ότι κοιτάω να είμαι μόνο εγώ ωραία και οι άλλοι να είναι χάλια που πραγματικά με ξέρει και θα έπρεπε να είναι σίγουρη ότι δεν ισχύει και πραγματικά δεν υπήρχαν ωραίες φωτογραφίες που δεν ανέβασα. Και μου λέει να σβήσω δύο φωτογραφίες, τις σβήνω λοιπόν χωρίς καμιά αντίρρηση και της λέω είμαστε εντάξει τώρα; και μου λέει νααι οοουυυ και της λέω αν έχεις κάτι μαζί μου πες το μου, και δεν απαντάει. Και βλέπω από το φέισμπουκ της άλλης κοπέλας πως την έπιασε και της είπε άσχημα πράγματα και άσχημους χαρακτηρισμούς για μένα και αφότου είχα μιλήσει εγώ μαζί της. Γι αυτό θύμωσα περισσότερο, γιατί της είπα να μου πει το πρόβλημα της και έκατσε και τα είπε αλλού

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 01, 2012 12:27 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Serkova έγραψε:
Λοιπόν γυρίσαμε από μία εκδρομή και κλασικά εγώ ανέβασα στο φέισμπουκ φωτογραφίες και γύρισε η Μαρία και μου την είπε ότι κοιτάω να είμαι μόνο εγώ ωραία και οι άλλοι να είναι χάλια που πραγματικά με ξέρει και θα έπρεπε να είναι σίγουρη ότι δεν ισχύει και πραγματικά δεν υπήρχαν ωραίες φωτογραφίες που δεν ανέβασα. Και μου λέει να σβήσω δύο φωτογραφίες, τις σβήνω λοιπόν χωρίς καμιά αντίρρηση και της λέω είμαστε εντάξει τώρα; και μου λέει νααι οοουυυ και της λέω αν έχεις κάτι μαζί μου πες το μου, και δεν απαντάει. Και βλέπω από το φέισμπουκ της άλλης κοπέλας πως την έπιασε και της είπε άσχημα πράγματα και άσχημους χαρακτηρισμούς για μένα και αφότου είχα μιλήσει εγώ μαζί της. Γι αυτό θύμωσα περισσότερο, γιατί της είπα να μου πει το πρόβλημα της και έκατσε και τα είπε αλλού

τι ασχολείσαι βρε κοριτσάκι με κατίνες που κοιτάνε να λύνουν αλλού το "πρόβλημά" τους παρά με σένα ;
δεν πιστεύω να είναι τόσο δύσκολο να την αποφεύγεις,έτσι ;
Αφού μαζί δεν κάνετε,γιατί το ζορίζεις ; κοίτα εσύ την παρέα σου και άσε αυτήν στην παρέα της,με το ζόρι φίλες δεν.
,fl

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 01, 2012 9:04 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Για τι ηλικιες μιλαμε?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 01, 2012 4:02 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Πριν ανεβάσεις στο ίντερνετ φωτογραφίες άλλων θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να έχεις πάρει την άδεια τους. Δεν είχε άδικο που στράβωσε, αλλά θα έπρεπε να τα πει σε σένα όχι στη φίλη σας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 02, 2012 12:29 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ελένη-Κιάτο έγραψε:
Πριν ανεβάσεις στο ίντερνετ φωτογραφίες άλλων θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να έχεις πάρει την άδεια τους. Δεν είχε άδικο που στράβωσε, αλλά θα έπρεπε να τα πει σε σένα όχι στη φίλη σας.

Γενικώς συμφωνώ με όσα λες, όμως θεωρείται δεδομένο ότι κάθε φορά οι φωτογραφίες που βγάζουμε θα ανέβουν,πάντα αυτό γίνεται, και τη συγκεκριμένη φορά μου είπε και με ενθουσιασμό να ανεβάσω φωτογραφίες..

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 12 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Εγγεγραμμένα μέλη: (i am the)*HighWay*, Ατιθασος, Embrance, evelin®, fly, goo, k(r)oketoula, katerina_sk, mar23, Κρυμμένος θησαυρός

Δεν μπορείς να δημοσιεύεις νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείς να απαντάς σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείς να επεξεργάστεις τις δημοσιεύσεις σου σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείς να διαγράψεις τις δημοσιεύσεις σου σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείς να επισυνάψεις αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: