Τώρα είναι Τετ Μάιος 22, 2013 9:20 pm

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 27 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενο
Χρήστης Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: μαλλια....ταλαιπωρημενα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 05, 2012 6:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

MarakiKkK έγραψε:
❤Aurora❤ έγραψε:
το ιδιο θεμα ειχα οταν πρωτοεκανα τα μαλλια μου καθαρισμα με ντεκαπαζ και ειχαν γινει ξηρα..απλα,εγω πιστευω,ως κομμωτρια κιολας,οτι η μασκα μια ή δυο φορές την εβδομάδα δεν φτάνει..εγώ μετά από κάθε λούσιμο χρησιμοποιώ μάσκα και δεν έχω μόνο μία,αλλά 4 διαφορετικές...και επειδή χρησιμοποιούσα επαγγελματικά προιόντα στα μαλλιά,δεν είδα καμμιά διαφορά,αλλά όταν άρχισα να χρησιμοποιώ μια απλή μάσκα μαλλιών από τα jumbo,τα μαλλιά μου μεταμορφώθηκαν..πρώτη φορά έγιναν τόσο απαλά και λαμπερά!και αυτό το λαδάκι,το χρησιμοποιούσα και εγώ,δεν μου έκανε απολύτως τίποτα..και βασικά,αμα τα μαλλιά σου γίνονται ξανθά με ντεκαπάζ,μην περιμένεις και μεγάλη βελτίωση..

ειναι με βαφη...και ανταυγιες λιγο πιο ανοιχτες..δεν ειναι με ντεκαπαζ..αλλα ειναι πολυ ταλαιπωρημενα.μασκα εκανα κ εγω σε καθε λουσιμο,αλλα ακουσα οτι θελει μια φορα την ευδομαδα κ τις υπολοιπες μονο κοντισιονερ για να λειτουργησει σωστα η μασκα.δεν ξερω αν ισχυει αυτο... αλλα πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω για να φτιαξουν

τι στο καλό,40άρι οξυζενέ βάζεις στην βαφή και περνάς συνέχεια τα μήκη και σου είναι ταλαιπωρημένα?εκτός αν σταματήσεις τις ανταύγειες,γτ μάλλον αυτές είναι με ντεκαπάζ,,

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 05, 2012 10:33 pm 
Χωρίς σύνδεση

Μάσκες σε κάθε λούσιμο κομμωτηριακής σείρας. Πάρε όλοι την σειρά καλύτερα. Εγώ έχω δει τεράστια διαφορά με την kerastase την φυστικί, που είναι για αναδόμηση. Μετά απο πολλά ντεκαπάζ και τα μαλλιά μου είναι σχετικά καλά τώρα πια και καταξανθα. Επίσης λάτρεψα το elixir kultime πάλι kerastase που είναι λαδάκι. Οι πρακτικές μάσκες κάνουν δουλειά στην όψη πράγματι αλλά με 1-2 λουσίματα έχεις πάλι την αρχική σου μορφή. Έχω τέλος 2 tips που είναι υπερβολικά αλλά τα κάνω εγώ...σατεν μαξιλάρι για να μην υπάρχει τριβή μαλλιών-μαξιλαροθήκης και τέλος ποτέ βούρτσισμα μόνο με αρεή χτένα να τα χτενίζεις για να μην σπάνε! Αααα και πάντα θερμοπροστατευτική κρέμα πριν πιστολάκι-ίσιωμα. όλα τα παραπανω υπολόγισε 80 περίπου ευρω... .cr

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 06, 2012 1:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

κοπελια επειδη σε νιωθω (οπως οι περισσοτερεσ εδω μεσα .to )
1ον προστασια απο πιστολακι,ητοι: οποτε δεν εχεισ να πασ καπου "καλα" π.χ. μια εξοδοσ βραδινη, μην κανεισ ΚΑΝ πιστολακι,ναι! ακομη κι αν ειναι χειμωνασ..φροντισε να κανεισ μπανιο 2 ωρεσ (αναλογα με το μηκοσ των μαλλιων σου) πριν βγεισ απο το σπιτι ωστε να προλαβουν να στεγνωσουν μονα τουσ. κ επειδη κ τα δικα μου τα μαλλια χαζοφερνουν και αν στεγνωσουν χωρισ εστω λιγο ισιωμα της φραντζασ δεν ειμαι να με δει ανθρωποσ, μολισ στεγνωσουν (ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΕΙΠΑΜΕ) ισιωσε μονο λιγο τη φραντζα π.χ.!το εφαρμοσα απο το καλοκαιρι που μασ περασε και πραγματικα σωθηκα!
2ον απεφυγε τουσ πολλουσ αφρουσ,τισ λακ και ολα τα σχετικα..θα σου συνηστουσα να χρησιμοποιεισ μονο σιλικονη ή καποιο αλλο προιον προστασιασ απο τη θερμοτητα
3ον θαλασσα,ηλιοσ,καλοκαιρι σου καταστρεφουν το μαλλι!μπαινεισ στη θαλασσα-->βγαινεισ και πιγαινεισ στην κοντινοτερη ντουζιερα για να τα ξεπλυνεις πολυ καλα! το αλατι τα καταστρεφει! εχεισ μαζι σου μια ΑΡΑΙΗ χτενα για να μην δημιουργουνται κομποι και σπανε και οπως ειπε και η φιλη εχε μαζι σου μια μασκα για να τα περνασ οσο κα8εσαι στον ηλιο ή ακομη καλυτερα αγορασε μια αντηλιακη για τα μαλλια!
4ον κοβε μια φορα το μηνα τισ ακρες ωστε να δυναμωνουν!
γενικα τα μαλλια θελουν φροντιδα! εγω δεν τα φροντιζα και εγιναν @#$#% οποτε το εψαξα πολυ το 8εμα και ακολουθησα ολα τα παραπανω και πραγματικα τα εσωσα!! σορρυ αν κουρασα! .r

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 06, 2012 2:37 pm 
Χωρίς σύνδεση

mariazou έγραψε:
1ον προστασια απο πιστολακι,ητοι: οποτε δεν εχεισ να πασ καπου "καλα" π.χ. μια εξοδοσ βραδινη, μην κανεισ ΚΑΝ πιστολακι,ναι! ακομη κι αν ειναι χειμωνασ..φροντισε να κανεισ μπανιο 2 ωρεσ (αναλογα με το μηκοσ των μαλλιων σου) πριν βγεισ απο το σπιτι ωστε να προλαβουν να στεγνωσουν μονα τουσ. κ επειδη κ τα δικα μου τα μαλλια χαζοφερνουν και αν στεγνωσουν χωρισ εστω λιγο ισιωμα της φραντζασ δεν ειμαι να με δει ανθρωποσ, μολισ στεγνωσουν (ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΕΙΠΑΜΕ) ισιωσε μονο λιγο τη φραντζα π.χ.!το εφαρμοσα απο το καλοκαιρι που μασ περασε και πραγματικα σωθηκα!
2ον απεφυγε τουσ πολλουσ αφρουσ,τισ λακ και ολα τα σχετικα..θα σου συνηστουσα να χρησιμοποιεισ μονο σιλικονη ή καποιο αλλο προιον προστασιασ απο τη θερμοτητα
3ον θαλασσα,ηλιοσ,καλοκαιρι σου καταστρεφουν το μαλλι!μπαινεισ στη θαλασσα-->βγαινεισ και πιγαινεισ στην κοντινοτερη ντουζιερα για να τα ξεπλυνεις πολυ καλα! το αλατι τα καταστρεφει! εχεισ μαζι σου μια ΑΡΑΙΗ χτενα για να μην δημιουργουνται κομποι και σπανε και οπως ειπε και η φιλη εχε μαζι σου μια μασκα για να τα περνασ οσο κα8εσαι στον ηλιο ή ακομη καλυτερα αγορασε μια αντηλιακη για τα μαλλια!
γενικα τα μαλλια θελουν φροντιδα! εγω δεν τα φροντιζα και εγιναν @#$#% οποτε το εψαξα πολυ το 8εμα και ακολουθησα ολα τα παραπανω και πραγματικα τα εσωσα!! σορρυ αν κουρασα! .r

σε ευχαριστω παρα πολυ...δεν με κουρασες καθολου καλε...με βοηθας πολυ με τις συμβουλες σου... πραγματικα.. ;) αλλα οσον αφορα το πιστολακι...δεν το χρησιμοποιουσες καθολου? εγω αν αφησω να στεγνωσουν με τον αερα μονο φαινονται χαλια... :|

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 06, 2012 4:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

MarakiKkK έγραψε:
mariazou έγραψε:

σε ευχαριστω παρα πολυ...δεν με κουρασες καθολου καλε...με βοηθας πολυ με τις συμβουλες σου... πραγματικα.. ;) αλλα οσον αφορα το πιστολακι...δεν το χρησιμοποιουσες καθολου? εγω αν αφησω να στεγνωσουν με τον αερα μονο φαινονται χαλια... :|

κ εμενα μια απο τα ιδια..αλλα κ ομως δεν το χρησιμοποιουσα καθολου..βασικα μου το προτεινε η κομμωτρια μου να το κανω και αντεδρασα οπως κ εσυ.. κ ομως βοηθαει πολυ.. αν εχεισ τοσο μεγαλο προβλημα και δεν σου φτανει το να τα αφησεισ να στεγνωσουν μονα τουσ και να ισιωσεισ π.χ. μονο την φραντζα , μπορεισ να βαλεισ λιγο αφρο και να τα στεγνωσεισ με τη φυσουνα για ενα 3λεπτο.. (ξερω,σου ειπα να αποφευγεισ τουσ αφρουσ και ολα αυτα,αλλα αυτο ειναι 1000 φορεσ προτιμοτερο απο το να τα κανεισ πιστολακι κανενα τεταρτο-εικοσαλεπτο..) κανε μονο ενα πειραμα¨οταν ισιωσεισ καποια μερα τα μαλλια σου με το πιστολακι,πιασε μετα την βουρτσα για να δεισ ποσο καιει.. σκεψου,τοση θερμοτητα πηγαινει και στο μαλλι σου..δεν ειναι κριμα? ,p

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 10, 2012 5:03 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

θα με βοηθησετε και μενα?τα εκανα ντεκαπαζ για να γινουν φουξια ελεκτρικ τα βαψα 2 φορες και μετα τα βαψα αλλες δυο με επαγγελματικη της swarkopf μωβ μαζι με ξανθο 20αρι οξυζενε (δοκιμαστε το οταν ξεβαφει γινεται ενα υπεργαματο φουξια) αλλα τελευταια φορα που πηγα να παρω βαφη μου παν οτι η ξανθιστικη ειναι ντεκαπαζ.δε τα ξαναβαψα γιατι εχουν γινει σαν αχυρο .cr .cr .cr καμμια με αναλογο θεμα να προτινει τπτ? δε θελω να τα κοψω ουτε να τα βαψω καστανα πχ γιατι αμα θα θελω το φυσικο μου θα θελω παλι ντεκαπαζ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 10, 2012 5:43 pm 
Σε σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Theyoungone έγραψε:
σατεν μαξιλάρι για να μην υπάρχει τριβή μαλλιών-μαξιλαροθήκης
.tu .tu

siouxsie* έγραψε:
θα με βοηθησετε και μενα?τα εκανα ντεκαπαζ για να γινουν φουξια ελεκτρικ τα βαψα 2 φορες και μετα τα βαψα αλλες δυο με επαγγελματικη της swarkopf μωβ μαζι με ξανθο 20αρι οξυζενε (δοκιμαστε το οταν ξεβαφει γινεται ενα υπεργαματο φουξια) αλλα τελευταια φορα που πηγα να παρω βαφη μου παν οτι η ξανθιστικη ειναι ντεκαπαζ.δε τα ξαναβαψα γιατι εχουν γινει σαν αχυρο .cr .cr .cr καμμια με αναλογο θεμα να προτινει τπτ? δε θελω να τα κοψω ουτε να τα βαψω καστανα πχ γιατι αμα θα θελω το φυσικο μου θα θελω παλι ντεκαπαζ

Τι άλλο θα μπορούσε να είναι εκτός από ντεκαπαζ βρε? =c
Το φυσικό σου τι χρώμα είναι?
Πόσες φορές τα έβαψες τελικά?
Τι μήκες έχεις? Το πρόβλημα σου είναι η ξηρότητα ή υπάρχει και θέμα ψαλίδα + σπάσιμο?

χαχαχ τώρα θυμήθικα που όταν τα χα ξανθα είχα για χομπυ να κόβω τις άκρες με το χέρι όταν βαριόμουν :lol:

You're perverted, sick and twisted. I like that in a person

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 10, 2012 6:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

με το αλατόνερο στην θάλασσα τι θα κάνουμε ; .d

κολλάνε τρομερά μετά το κολύμπι τι σιχαίνομαι ,sn ...να μην τα βρέξεις καθόλου ε,δεν γίνεται όλο και καμιά βουτιά θα κάνεις ....αλλά δεν γίνεται να κουβαλάω και νεράκια μαζί μου για να τα ξεπλένω

εγώ είμαι περίεργη η ενοχλεί και εσάς ; :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 10, 2012 7:39 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

BlueLingerie έγραψε:
Theyoungone έγραψε:
σατεν μαξιλάρι για να μην υπάρχει τριβή μαλλιών-μαξιλαροθήκης
.tu .tu

siouxsie* έγραψε:

Τι άλλο θα μπορούσε να είναι εκτός από ντεκαπαζ βρε? =c
Το φυσικό σου τι χρώμα είναι?
Πόσες φορές τα έβαψες τελικά?
Τι μήκες έχεις? Το πρόβλημα σου είναι η ξηρότητα ή υπάρχει και θέμα ψαλίδα + σπάσιμο?

χαχαχ τώρα θυμήθικα που όταν τα χα ξανθα είχα για χομπυ να κόβω τις άκρες με το χέρι όταν βαριόμουν :lol:

συνολο 5 τις 2 με επαγγελματικη..μη βαρας ντε ειμαι ασχετη απο βαφες κλπ.το φυσικο μου ειναι ξανθο σαντρε.ψαλιδα και σπασιμο ειχα ουτως η αλλως οσο καιρο τα ισιωνα συνεχεια αλλα τωρα ειναι και ξηρα σαν αχυρα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 10, 2012 7:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

✿*Nohémi*✿ έγραψε:
με το αλατόνερο στην θάλασσα τι θα κάνουμε ; .d

κολλάνε τρομερά μετά το κολύμπι τι σιχαίνομαι ,sn ...να μην τα βρέξεις καθόλου ε,δεν γίνεται όλο και καμιά βουτιά θα κάνεις ....αλλά δεν γίνεται να κουβαλάω και νεράκια μαζί μου για να τα ξεπλένω

εγώ είμαι περίεργη η ενοχλεί και εσάς ; :lol:

:lol: κι εμενα με ενοχλει που κολλαει μεχρι να στεγνωσει... μετα ομως δε νιωθω. χανεται μεσα στην αφανα το αλατι κι αντε να το βρεις. επισης μου αρεσει το κρατημα που προσφερει ,no

who lives inside my skin

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 27 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Εγγεγραμμένα μέλη: (i am the)*HighWay*, BlueLingerie, fly, mad_cat, Nefertiti, penny_lame, Γουρουνιτσα, λεℕη ʕ•ᴥ•ʔ, φιδινα

Δεν μπορείς να δημοσιεύεις νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείς να απαντάς σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείς να επεξεργάστεις τις δημοσιεύσεις σου σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείς να διαγράψεις τις δημοσιεύσεις σου σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείς να επισυνάψεις αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: