κοπελια επειδη σε νιωθω (οπως οι περισσοτερεσ εδω μεσα

)
1ον προστασια απο πιστολακι,ητοι: οποτε δεν εχεισ να πασ καπου "καλα" π.χ. μια εξοδοσ βραδινη, μην κανεισ ΚΑΝ πιστολακι,ναι! ακομη κι αν ειναι χειμωνασ..φροντισε να κανεισ μπανιο 2 ωρεσ (αναλογα με το μηκοσ των μαλλιων σου) πριν βγεισ απο το σπιτι ωστε να προλαβουν να στεγνωσουν μονα τουσ. κ επειδη κ τα δικα μου τα μαλλια χαζοφερνουν και αν στεγνωσουν χωρισ εστω λιγο ισιωμα της φραντζασ δεν ειμαι να με δει ανθρωποσ, μολισ στεγνωσουν (ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΕΙΠΑΜΕ) ισιωσε μονο λιγο τη φραντζα π.χ.!το εφαρμοσα απο το καλοκαιρι που μασ περασε και πραγματικα σωθηκα!
2ον απεφυγε τουσ πολλουσ αφρουσ,τισ λακ και ολα τα σχετικα..θα σου συνηστουσα να χρησιμοποιεισ μονο σιλικονη ή καποιο αλλο προιον προστασιασ απο τη θερμοτητα
3ον θαλασσα,ηλιοσ,καλοκαιρι σου καταστρεφουν το μαλλι!μπαινεισ στη θαλασσα-->βγαινεισ και πιγαινεισ στην κοντινοτερη ντουζιερα για να τα ξεπλυνεις πολυ καλα! το αλατι τα καταστρεφει! εχεισ μαζι σου μια ΑΡΑΙΗ χτενα για να μην δημιουργουνται κομποι και σπανε και οπως ειπε και η φιλη εχε μαζι σου μια μασκα για να τα περνασ οσο κα8εσαι στον ηλιο ή ακομη καλυτερα αγορασε μια αντηλιακη για τα μαλλια!
4ον κοβε μια φορα το μηνα τισ ακρες ωστε να δυναμωνουν!
γενικα τα μαλλια θελουν φροντιδα! εγω δεν τα φροντιζα και εγιναν @#$#% οποτε το εψαξα πολυ το 8εμα και ακολουθησα ολα τα παραπανω και πραγματικα τα εσωσα!! σορρυ αν κουρασα!